Om GAS GAS

GASGAS-logo_om-gasgas

OFFROAD-PASSION

Sedan starten 1985 har Gas Gas historia alltid handlat om offroad. Gas Gas närvaro inom såväl nationella som internationella tävlingar har skapat en lång lista av segrar inom trial-, enduro- och rallyvärlden.

Efter att ha köpts av Grupo Torrot Electric under början av 2016, har det spanska bolaget från Girona genomgått en förnyelse som varumärke samtidigt som man bevarar företagets image som tillverkare av terrängprodukter. En prestigefylld kollektiv bild, som efter tre decennier av gemensam historia och drömmar i fabriken vid Salt, är fortfarande intakt i ögonen på alla dess offroad-fans.

Nu finns Gas Gas kvalitetsprodukter representerade på fem kontinenter och i över femtio länder. Företaget från Girona erbjuder ett brett utbud av produkter för att tillgodose alla behov hos offroad-älskare av alla dess sorter.

KGKmotor-logo_om-gasgas

Om KGK Motor

Tillsammans med våra återförsäljare sprider vi glädje med världsledande varumärken.

Handelshuset KGK Motor ingår i den familjeägda koncernen KG Knutsson. I handelshuset där hästkrafter erbjuds finns varumärken som Suzuki med motorcyklar, fyrhjulingar och utombordsmotorer. Access och Hisun med fyrhjulingar. MV Agusta, Quadro och GasGas med motorcyklar. AMT, Torqeedo, Capelli, Suzumar och Arronet med båtar.

Vi erbjuder dessutom ett brett tillbehörs- och reservdelssortiment och vi utvecklar ständigt tjänster och erbjudanden för att möta framtida krav på ökad kvalitet, service och logistik.

JU SÄMRE UNDERLAG, DESTO BÄTTRE.

HITTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE

OM GAS GAS

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK